توی سالهای گذشته اپلیکیشنهای استریم موسیقی، یکی از پر استفاده ترین برنامههای موبایل بودن. قطعا هر شخصی که طرفدار موسیقی باشه، حداقل یک بار وارد این اپلیکیشنها شده و آهنگهای مورد علاقهش رو از داخل این برنامهها گوش داده. اما سوال اصلی که برای همه پیش میاد، اینه که از بین همه این پلتفرمها، کدوم یکی بهترین پلتفرم موسیقی جهان هست؟ ما باید از کدوم پلتفرم موسیقی آهنگ مورد علاقهمون رو گوش بدیم؟
برای اینکه جواب سوالات بالا مشخص بشه، من برای شما لیستی از 10 پلتفرم برتر موسیقی جهان رو آماده کردم تا شما با مطالعه این لیست، به راحتی تصمیم بگیرین از کدوم پلتفرم برای گوش دادن به آهنگهای مورد علاقهتون استفاده کنین. پس بریم با 10 تا از بهترین پلتفرم های موسیقی جهان آشنا بشیم.
به طور کلی میتونم بگم، اسپاتیفای محبوب ترین و پرطرفدارترین برنامه پخش موزیک آنلاین هست که شما میتونین روی گوشی های اندروید، IOS و لپ تاپ نصب کنین و ازش استفاده کنین. جهت خرید اکانت پرمیوم اسپاتیفای کلیک کنین.
پلتفرم موسیقی چیه و چرا باید ازشون استفاده کنیم؟
پلتفرمهای موسیقی، سرویس های آنلاین پخش موزیک هستن که آهنگها با ژانرهای مختلف رو در دسترس مخاطبین قرار میدن. شما میتونین با استفاده از این پلتفرمها، آهنگ های مورد علاقهتون رو پیدا کنین و به صورت آنلاین این آهنگها رو گوش بدین.
خوانندههای مختلف با قرار دادن آثار خودشون توی این پلتفرمها، نه تنها آهنگهاشون رو به گوش طرفدار هاشون میرسونن، بلکه از طریق این پلتفرمها درآمدزایی میکنن. در واقع شما با گوش دادن آهنگ از طریق این پلتفرمها از آرتیستها حمایت میکنین و باعث کسب درآمدشون میشین. بنابراین استفاده از پلتفرمهای موسیقی، یک معامله دو سر برد برای شما و برای آرتیستها هست. حتما گوش دادن موسیقی از طریق پلتفرمها رو جدی بگیرین.
معرفی پلتفرمهای موسیقی
خب الان وقته اینه که بهتون 10 تا از بهترین پلتفرمهای موسیقی جهان رو معرفی کنم تا بتونین آهنگهای مورد علاقهتون رو با استفاده از این اپلیکیشن های پخش موسیقی گوش بدین. به شما پیشنهاد میدم هر کدوم از این سرویس های موسیقی رو با دقت مطالعه کنین تا با ویژگیهای هر پلتفرم آشنا بشین. اینجوری میتونین با خیال راحت بهترین پلتفرم رو برای شنیدن آهنگهاتون انتخاب کنین.
1- اسپاتیفای (Spotify)
این اپلیکیشن توی سال 2006 میلادی راهاندازی شده و به خاطر کیفیت و ویژگیهای بسیار خوبی که داره، تا الان مورد استقبال خیرهکنندهای قرار گرفته. از طرفدارهای کم سن و سال تا طرفدارهایی با سن بالا از اسپاتیفای استفاده میکنن و این پلتفرم محبوب رو به عنوان بهترین سرویس آنلاین موسیقی میشناسن.
به جرات میتونم بگم، اسپاتیفای محبوب ترین و پرطرفدارترین برنامه پخش موزیک آنلاین هست که شما میتونین روی گوشی های اندروید، IOS و لپ تاپ نصب کنین و ازش استفاده کنین. اگر تو مرحله ثبت نام اسپاتیفای مشکل داری، بهتره یه سری به مقاله رفع مشکل ثبت نام اکانت اسپاتیفای بزنی.
اسپاتیفای این قابلیت رو به شما میده که همزمان با موزیک گوش کردن، بتونین متن موزیک رو زیر کاور اهنگ ببینین و با خواننده همخوانی کنین. چیزی که این قابلیت رو خفنتر میکنه، این هست که متن با آهنگ هماهنگه و خط به خط پیش میره تا شما با تمرکز کامل به اهنگ گوش بدین.
یکی از ویژگیهای خیره کننده اسپاتیفای که باعث محبوبتر شدن این برنامه میشه، اینه که با توجه به اهنگهایی که گوش دادین و لایک کردین، هوش مصنوعی سلیقه موسیقی شما رو تشخیص میده و بعد از اون موزیکهای مورد علاقه شما رو بهتون پیشنهاد میده. البته این رو بگم که هر چقدر بیشتر اهنگ گوش بدین دقت این قابلیت افزایش پیدا میکنه و موزیکهایی نزدیکتر به سلیقهتون رو به شما معرفی میکنه.
اگر دوس داری بدونی چه جوری میشه که اکانت پرمیوم اسپاتیفای رو به طور رایگان فعال کنی، حتما رو لینک زیر کلیک کن.
اکانت اسپاتیفای پرمیوم رایگان رو تو سریع ترین حالت ممکن فعال کن
اسپاتیفای علاوه بر موزیک، پر از پادکستهایی با موضوع های متنوع هست. بنابراین کسایی که به پادکست علاقه دارن، میتونن از اسپاتیفای استفاده کنن و ساعتها به پادکست های مورد نظرشون گوش بدن.
با نسخه رایگان اپلیکیشن اسپاتیفای میتونین به اهنگها و پادکستهای مورد علاقتون گوش بدین و لذت ببرین. ولی این نسخه معایبی داره که ممکنه برای شما ناخوشایند باشه. مثلا شما نمیتونین به صورت آفلاین به اهنگهاتون گوش بدین و حتما باید به صورت آنلاین آهنگ گوش بدین. همچنین توی نسخه رایگان اسپاتیفای، بعد از اینکه چند تا آهنگ گوش بدین، براتون تبلیغ پخش میشه و موزیک شما رو قطع میکنه. در حالی توی نسخه پرمیوم اسپاتیفای از این خبرا نیست و تبلیغاتی وجود نداره. شما میتونین نسخه spotify premium رو از دیکاردو تهیه کنین و بدون مزاحمت تبلیغات، آهنگهای مورد علاقهتون رو گوش بدین.
خرید اکانت پرمیوم اسپاتیفای
حجم مصرفی این برنامه توسط خودتون تعیین میشه. مثلا اگر کیفیت 64 کیلوبایت در ثانیه رو انتخاب کنین چیزی حدود 50 مگابایت اینترنت مصرف میکنین. ولی اگه کیفیتهای دیگه مثل 160 یا 320 رو انتخاب کنین، طبیعتا مصرف اینترنت شما بالاتر میره. البته کیفیت های 160 و 320 مخصوص اکانت پرمیوم هستش. در نهایت این رو باید بگم که اسپاتیفای توی ایران تحریمه و باید از فیلتر شکن استفاده کنین که با توجه به این موضوع، مصرف اینترنت شما بازم بالاتر میره.
اشتراک های اسپاتیفای
اشتراک رایگان: توی این اشتراک شما فقط میتونین به صورت آنلاین آهنگ گوش بدین و تبلیغات هم هر از چند گاهی براتون پخش میشه. شما به پادکستهای مختلف دسترسی دارین و با توجه به سلیقهتون، اسپاتیفای اهنگهای مورد علاقتون رو بهتون پیشنهاد میده.
اشتراک پرمیوم: دیگه خبری از تبلیغات نیست و بدون مزاحمت میتونین به موزیکتون گوش بدین. شما میتونین موزیکها رو دانلود کنین و به صورت افلاین گوش بدین. موزیکها توی این اشتراک با کیفیتهای 160 و 320 پخش میشن که این کیفیت برای مخاطبین فوق العادست. همچنین شما میتونین به اسپیکر، تلویزیونهای هوشمند یا حتی ماشین وصل بشین و اهنگ مورد علاقتون رو پخش کنین.
اشتراک فمیلی: توی این اشتراک علاوه بر این که به ویژگیهای اکانت پرمیوم دسترسی دارین، میتونین به جز خودتون، 6 نفر دیگه از اعضای خانوادتون رو هم به حساب اسپاتیفای متصل کنین. اینجوری هر کدوم از شما میتونه آهنگهای مورد علاقهش رو از اسپاتیفای گوش بده. به نظر من اشتراک فمیلی با توجه به قیمتش خیلی مقرون به صرفه هست و حتما از این اشتراک استفاده کنین.
اشتراک دانشجویی: شما توی این اشتراک همه ویژگیهای اکانت پرمیوم رو دارین. برای استفاده از این اشتراک فقط کافیه شرایط دانشجویی خودتون رو ثابت کنین.
۲- اپل موزیک (Apple Music)
توی سال 2015 شرکت نامدار اپل از برنامه موسیقی Apple Music رونمایی کرد. این برنامه با کیفیت فوقالعاده و طراحی زیبایی که داشت با استقبال بی نظیری مواجه شد. اپل موزیک برای دستگاههای IOS و اندروید قابل استفاده هست و نیازهای هر کسی رو برای گوش دادن به موزیک برآورده میکنه.
با استفاده از اپل موزیک شما میتونین موزیکهاتون رو دانلود کنین و به صورت آفلاین به آهنگهای مورد علاقتون گوش بدین. همچنین به انواع ایستگاههای رادیویی دسترسی داشته باشین و پلی لیست مورد علاقتون رو بسازین.
با گزینه Lyrics to Live by میتونین همزمان با اینکه به آهنگ گوش میدین، متن موسیقی رو هم ببینین. اینجوری با خواننده همخوانی میکنین و لذت بیشتری از موزیک گوش دادن میبرین.
3 ماه اول استفاده از اپل موزیک رایگان هست و میتونین از خدمات این برنامه به صورت کاملا رایگان استفاده کنین. اما بعد از این 3 ماه، باید به صورت ماهانه هزینه اشتراک رو پرداخت کنین. اپل موزیک 4 پلن مختلف برای شما در نظر گرفته تا با توجه به وضعیت خودتون، اون پلنی که براتون مناسبتر هستش رو انتخاب کنین:
1-اشتراک فردی (Individual Plan): یکی از معمولیترین پلنهای اشتراک، اشتراک فردی هست. توی این اشتراک با پرداخت 9.99 دلار از تمام امکانات این برنامه به صورت فردی استفاده میکنین. اپل دو قابلیت Spatial audio و Losslesss audio رو مخصوص اشتراک فردی طراحی کرده. با قابلیت Spatial audio انگار شما وسط گروه نوازندگان هستین و صدای چند بعدی اطرافتون پخش میشه. با فعال کردن قابلیت Lossless audio صدا بدون افت کیفیت به گوش شما میرسه.
2- اشتراک خانوادگی (Family Plan): این اشتراک به خاطر قیمت خوبش بسیار محبوب هست. چون شما با پرداخت 14.99 دلار در ماه میتونین چند نفره از امکانات این برنامه استفاده کنین. یعنی شما و 6 نفر از اعضای خانوادتون پلی لیست شخصی خودتون رو دارین و میتونین به صورت جداگونه از یک اکانت مشترک استفاده کنین.
3-اشتراک ویس پلن (Voice Plan): تو این اشتراک شما هزینه کمتری (4.99 دلار) پرداخت میکنین. ولی با این اشتراک شما تنها با فراخواندن سیری میتونین اهنگ مورد علاقتون رو گوش بدین.
3- یوتیوب موزیک (YouTube Music)
شرکت گوگل توی سال 2011 به معرفی گوگل پلی موزیک پرداخت که از رقبای خود کم نیاره. ولی همه چی وقتی عوض شد که توی سال 2020 ، یوتیوب موزیک جایگزین این سرویس شد. این جایگزینی به قدری موفقیت آمیز بود که الان میلیونها کاربر از این سرویس استفاده میکنن و روز به روز هم به تعداد طرفداران یوتیوب موزیک اضافه میشه. برتری این پلتفرم نسبت به باقی پلتفرمها، دسترسی به موزیک ویدئو علاوه بر موزیک هست.
شما میتونین به صورت رایگان توی یوتیوب موزیک به اهنگهای مورد علاقتون گوش بدین. ولی نکتهای که باید درباره این پلتفرم موسیقی بدونین، این هست که بین اهنگها تبلیغ پخش میشه و امکان داره این تبلیغها شما رو اذیت کنه. البته این مشکل رفع شدنی هست و برای حل شدنش، فقط کافیه اشتراک پرمیوم یوتیوب موزیک رو خریداری کنین.
با پرداخت ماهانه حدود 10 دلار میتونین اشتراک پرمیوم رو به صورت انفرادی بخرین تا از همه امکانات این برنامه استفاده کنین. اشتراک پرمیوم دیگه تبلیغ نداره و به راحتی میتونین به موزیک مورد علاقتون بدون مزاحمت گوش بدین. امکان استفاده از PiP هم وجود داره؛ با این قابلیت شما میتونین زمانی که ویدئو در حال پخش شدن هست، از برنامه بدون قطع شدن ویدئو خارج بشین.
برای استفاده از اشتراک خانوادگی حدود 15 دلار باید پرداخت کنین. با اینکه این اشتراک هزینه بیشتری نسبت به اشتراک انفرادی داره، ولی با توجه به گروهی استفاده کردن از این اشتراک، 15 دلار واقعا به صرفه و اقتصادی هست.
آخرین نوع اشتراک Student Plan هست که با پرداخت حدود 5 دلار میتونین از امکانات پرمیوم بهره مند بشین. ولی باید سالانه اثبات کنین که دانشجو هستین تا امکان استفاده از این اشتراک رو داشته باشین.
البته این رو باید بهتون بگم که هر کدوم از این اشتراکها رو میتونین یک ماه به صورت آزمایشی و به صورت رایگان استفاده کنبن. بعد از تموم شدن یک ماه، اگه از هر نوع اشتراک خوشتون اومد، میتونین اون نوع رو خریداری کنین.
این سرویس آنلاین موزیک قابلیت Moods and Moments رو داره که با استفاده از هوش مصنوعی اهنگهای مورد علاقه شما رو پیشنهاد میده. همچنین دارای دسته بندی آهنگ هست که توی زمانهای مختلف مثل موقع خواب، ورزش و.. میتونین از این دسته بندیها کمک بگیرین.
4- ساندکلاد (Soundcloud)
خب رسیدیم به برنامه ساندکلاد که یکی برنامههای بسیار پرطرفدار بین ما ایرانیها هست. یکی از مزیتهای مهمی که ساندکلاد نسبت به بقیه پلیفرمها داره، اینه که شما وقتی وارد ساندکلاد میشین فقط شنونده نیستین و خیلی راحت میتونین خودتون هم به عنوان یک آرتیست فعالیت کنین. با این قابلیت شما آهنگتون رو آپلود میکنین و با بقیه به اشتراک میزارین. این آپلود کردن موزیک، بر خلاف بقیه پلتفرمها رایگان هست و خیلی به درد آرتیستهای تازه کار میخوره.
توی ساندکلاد شما میتونین به درآمد نسبتا خوبی برسین. البته شما باید یک خواننده یا یک دیجی معروف و پرطرفدار باشین و موزیکهاتون محبوبیت بالایی داشته باشه. معیار اصلی درآمدزایی شما، تعداد افرادی هستن که آهنگهای شما رو استریم میکنن. هرچقدر تعداد استریم و ویو بیشتر باشه، درآمد شما هم بیشتر هست.
توی ساندکلاد شما میتونین با هنرمندها و دیجیها آشنا بشین و اونا رو دنبال کنین. با فالو کردن یک آرتیست، هر موقع موزیک جدیدی از اون آرتیست آپلود شد، شما موزیک جدید رو توی صفحه اول برنامه میبینین و خیلی زود ازش باخبر میشین. همچنین ساندکلاد مثل بعضی از پلتفرمهای دیگه با توجه به علاقهمندی شما، موزیکهای مطابق با سلیقهتون رو به شما پیشنهاد میده.
ویژگیهای ساندکلاد (Soundcloud):
- داشتن نسخه رایگان
- حمایت از هنرمندهای مورد علاقه
- ارتباط مستقیم با هنرمندان
- ساخت پلی لیست شخصی
- پیشنهاد موزیک طبق علاقه شما
- دارای پادکست صوتی
اشتراک های ساندکلاد
Soundcloud Go : شما به تمامی اهنگهای موجود توی پلتفرم دسترسی دارین و با کیفیت استاندارد میتونین به موسیقی گوش بدین.
Soundcloud Go+: با این اشتراک شما علاوه بر اینکه به تمامی اهنگها دسترسی دارین، کیفیت صدای بالاتری از اهنگ در اختیارتون قرار میگیره و میتونین به صورت افلاین و بدون تبلیغات به موسیقیهای مورد علاقتون گوش بدین.
5- پاندورا (pandora)
پلتفرم پاندورا مخزنی پر از اهنگها و پادکستهای مختلف از انواع هنرمندان هست که شما میتونین با نصب این اپلیکیشن به گوش دادن اهنگهای مورد علاقتون بپردازین. این سرویس طبق فعالیتی که دارین اهنگها و کانال پیشنهادی بهتون ارائه میده که میتونین ازش استفاده کنین.
یکی از ویژگیهای خوب این پلتفرم اینه که اطلاعات خوب و جذابی در مورد البوم یا آهنگ در اختیارتون میزاره. این قابلیت به شما کمک میکنه تا با اطلاعات بیشتری به اون آهنگ یا آلبوم گوش بدین.
پاندورا دارای 3 اشتراک هست که در ادامه ویژگی هر کدوم رو میگم:
اشتراک رایگان:
- دارای تبلیغات
- محدودیت در اسکیپ کردن آهنگها
- قابلیت پخش افلاین نداره
- کیفیت پخش صدای نسبتا پایینی داره
- دسترسی محدود به موزیکها و پادکستها
اشتراک پلاس:
- بدون تبلیغات
- اسکیپ نامحدود
- کیفیت صدای متوسط
- دسترسی نامحدود به موزیکها و پادکستها
اشتراک پرمیوم:
- قابلیت شخصی سازی اهنگها
- پخش افلاین
- کیفیت صدای بالا
- اسکیپ نامحدود
6- تیدال (Tidal)
یکی از رقبای اصلی اسپاتیفای و اپل موزیک که محبوبیت زیادی بین کاربرها داره، تیدال هست. این سرویس با چیزی حدود 80 میلیون موسیقی و با کیفیت صدای فوقالعادهای که داره نظر خیلی از کاربرها رو به خودش جذب کرده.
یکی از مهمترین ویژگیهای این سرویس پخش Tidal Rising هست. توی این قسمت شما میتونین اسامی هنرمندهای تازهکار و ناشناس رو ببینین و ازشون حمایت کنین. چون ممکنه بعضی از اونها تو آینده به خوانندههای معروفی تبدیل بشن.
این پلتفرم با کیفیتهای مختلفی که داره انتخاب گستردهتری به کاربرها میده. از جمله:
1- Standard Quality: این کیفیت، اهنگ رو با فرمت AAC ، نرخ سمپل ریت 44.1 کیلو هرتز و نرخ بیت 320 kbps پخش میکنه.
2- High Fidelity Quality: با فرمت FLAC کیفیت صدای بالاتری نسبت به استاندارد داره و با سمپل ریت 44.1 کیلو هرتز و بیت ریت 512-1421 kbps کیفیت صدای فوقالعادهای رو برای شما فراهم میکنه.
3- Master Quality: این فرمت بیت دقیقی داره و کیفیت بسیار بالایی رو با استفاده از فرمت MQA برای کاربران به نمایش میزاره.
ویژگیهای دیگه تایدال موزیک
- پادکست: مثل خیلی از سرویسهای پخش آنلاین موسیقی، این پلتفرم هم پادکستهای زیادی با موضوعهای مختلف داره که شما میتونین وقتی دارین توی خیابون راه میرین یا توی ماشین در حال رانندگی هستین به این پادکستها گوش بدین.
- ویدئو: این بخش شامل پخش زنده کنسرت، موزیک ویدیو و نمایش های ویژه هست که خیلی جذابیت و کاربرد داره.
- لیست پخش: خود این پلتفرم تعدادی پلی لیست توی موضوعهای مختلف داره که میتونین ازش استفاده کنین. ولی نکته جذاب اینه که علاوه بر این خودتون هم میتونین پلی لیست شخصی مورد علاقهتون رو درست کنین.
- مجله تایدال: یک بخش بلاگ مانند هست که مصاحبه، مقالات و اخبار جدید موسیقی رو میتونین از این بخش دنبال کنین.
اشتراکهای تایدال موزیک
1-اشتراک HiFi: شما قبل این که اشتراک HiFi رو بخرین، میتونین یک ماه به صورت آزمایشی از این اشتراک استفاده کنین. توی این اشتراک شما میتونین موزیکها رو دانلود کنین و به صورت آفلاین گوش بدین. با خرید این اشتراک دیگه از تبلیغات خبری نیست و به راحتی موزیکها رو بدون مزاحم گوش میدین. توی این اشتراک موزیکها با بیت ریت 1411 kbps ارائه میشن که برای گوش واقعا لذت بخش هست.
2- اشتراک HiFi پلاس: این اشتراک رو هم شما میتونین 1 ماه ازمایشی استفاده کنین. این اشتراک تمام ویژگیهای اشتراک قبلی رو داره و تفاوت این اشتراک اینه که موزیکها با کیفیت 9216 kbps پخش میشه.
7- دیزر (Deezer)
قطعا کسایی که طرفدار پروپاقرص موسیقی هستن، این پلتفرم رو میشناسن. توی این پلتفرم شما به حدود 73 میلیون موزیک و پادکست دسترسی دارین. با استفاده از این سرویس آنلاین شما میتونین لیست پخش مورد علاقه خودتون رو درست کنین و ازش لذت ببرین.
رابط کاربری ساده و کیفیت خوب موزیک توی حالت رایگان از ویژگیهای مهمی هستن که خیلی از کاربرها رو برای استفاده از سرویس موسیقی دیزر قانع کرده و اونا جذب این پلتفرم موسیقی شدن.
شما اول که وارد این سرویس میشین تعدادی از خوانندههای مورد علاقتون رو انتخاب میکنین. با این کار پلتفرم دیزر به طور خودکار اهنگهایی توی همون سبک خوانندهها رو براتون پیشنهاد میده که ویژگی واقعا جذاب و کاربردی برای کاربرها به حساب میاد.
اشتراکهای دیزر
- رایگان: توی این اشتراک شما به همه موزیکها و پادکستها دسترسی دارین ولی باید تحمل دیدن تبلیغات رو داشته باشین.
- پرمیوم: توی این اشتراک دیگه خبری از تبلیغات نیست و شما میتونین بدون مزاحمت به موزیکهای مورد علاقتون گوش بدین. قابلیت دانلود اهنگ و کیفیت بالای موزیک ها از ویژگیهای دیگه این اشتراک هست.
8- آمازون موزیک (Amazon)
آمازون موزیک یک سرویس استریم موزیک قدیمی، جذاب و با ویژگی خوب هست که توی این سالها تونسته کلی کاربر برای خودش به دست بیاره. احتمالا با شنیدن ویژگیهای خفن این پلتفرم، شما هم جز کاربرهای تعصبی آمازون موزیک میشین و ساعتها از این پلتفرم استفاده میکنین.
ویژگیهای آمازون موزیک:
- دسترسی به بیش از 75 میلیون آهنگ و پادکست توی سبکهای مختلف
- امکان پخش موزیک ویدیوی اهنگ مورد علاقتون تو این اپلیکیشن
- پیشنهاد اهنگ متناسب با اهنگهایی که قبلا گوش دادین
- توی این پلتفرم شما میتونین همزمان با اینکه به موزیک گوش میدین، متن اهنگ رو هم ببینین
- این سرویس بخشی داره که شما توی اون در مورد سازنده آهنگ و نویسنده متن اطلاعاتی رو بدست میارین
- دارای 3 کیفیت (بیت ریت 320 )HD , (بیت ریت 850) High و (بیت ریت 3730) Ultra HD
اشتراک پرایم آمازون موزیک:
- دسترسی به هزاران لیست پخش
- دیگه خبری از تبلیغات نیست
- شما میتونین بدون محدودیت اهنگها رو رد کنین
- میتونین اهنگها رو دانلود کنین تا بعدا به صورت افلاین گوش بدین
- دسترسی به هزاران پادکست توی موضوعات مختلف
9- مستر تهران (MrTehran)
فقط کافیه به گوگل پلی برین و نظرات کاربرها رو در مورد این پلتفرم موسیقی بخونین. اون موقع متوجه میشین که این پلتفرم چه سرویس پرکاربرد و جذابی هست. توی ادامه امکانات این برنامه رو بهتون میگم که کامل باهاش آشنا بشین.
- رابط کاربری ساده و زیبایی داره که مورد پسند کاربرهای این پلتفرم هست
- شما خودتون توانایی تنظیم اکولایزر موسیقی رو دارین و با توجه به سلیقه خودتون میتونین صدا رو تنظیم کنین
- شما به صفحه هنرمندها دسترسی دارین و میتونین موزیکهاشون رو گوش بدین و بیوگرافی اونا رو بخونین
- شما همزمان با این که به موزیک گوش میدین میتونین متن موسیقی رو ببینین و با اهنگ همخوانی کنین
- دارای 3 کیفیت مختلف آهنگ برای دانلود و پخش 64 ، 128 و 320 کیلوبایت
- دارای پلی لیستهای فوق العاده توی سبکهای مختلف هست
- شما میتونین با بقیه اهنگهاتون رو به اشتراک بزارین
این سرویس آنلاین به خاطر امکانات مختلفش، علاوه بر این که کاربرهای ایرانی ازش استفاده میکنن، کاربرهای دیگهای هم توی نقاط مختلف جهان داره که برای گوش دادن به موزیک از این پلتفرم استفاده میکنن.
10- بوم پلی (Boomplay)
بوم پلی یک اپلیکیشن موسیقی هست که به شما قابلیت دسترسی به جدیدترین اهنگها و البومها رو میده. شما میتونین موسیقیهای مورد علاقتون رو توی سبکهای مختلف از طریق این پلتفرم موسیقی گوش بدین و لذت ببرین. این برنامه با کمک هوش مصنوعی، طبق اهنگهایی که گوش دادین یا جستوجو کردین، موزیکهایی که امکان داره دوست داشته باشین رو به شما پیشنهاد میده.
امکانات Boomplay:
- شما میتونید اهنگها رو دانلود کنین و به صورت افلاین گوش بدین
- پلی لیستهای متنوع توی سبکهای مختلف داره
- سلیقه شما رو با استفاده از هوش مصنوعی تشخیص میده
- شما میتونین اهنگهاتون رو به اشتراک بزارین
- از خواننده مورد علاقهتون حمایت کنین
- پلی لیست شخصی بسازین
توی این پلتفرم شما میتونین بدون پرداخت هیچ هزینهای و به صورت رایگان به تمام اهنگها دسترسی داشته باشین. این ویژگی از مهمترین قابلیتهای سرویس موسیقی بوم پلی هست.
6 ویژگی یک پلتفرم موسیقی خوب
با 10 تا از پلتفرمهای موسیقی پرطرفدار جهان آشنا شدین. حالا وقت این رسیده که بدونین چرا این 10 پلتفرم از بقیه پلتفرمهای موسیقی جدا شدن و به عنوان بهترین پلتفرمها انتخاب شدن. دلیل انتخاب شدن این 10 پلتفرم موسیقی، داشتن 6 ویژگی مهم زیر هست که قراره این 6 ویژگی رو با هم بررسی کنیم.
- تنوع موسیقی ویژگی اصلی یک پلتفرم خوب هست. بنابراین هر پلتفرم موسیقی باید از انواع موزیک پشتیبانی کنه تا کاربرها بتونن آهنگهای مختلفی رو داخل پلتفرم گوش بدن و فقط برای یک سبک خاص از پلتفرم استفاده نکنن.
- یک پلتفرم موسیقی خوب باید موزیک رو با کیفیتها مختلف در اختیار کاربرها بزاره. همچنین کیفیت بالای موزیک باید به قدری خوب باشه که صدا به طور واضح و عالی به گوش کاربرها برسه.
- طراحی اپلیکیشن باید ساده و مورد پسند کاربرها باشه تا طرفدارهای موسیقی توی پیدا کردن موزیک مورد علاقهشون به دردسر نیفتن و به راحتی آهنگ مورد نظرشون رو پیدا کنن.
- یک پلتفرم موسیقی خوب علاوه بر داشتن لیست پخشهای مختلف، باید این توانایی رو به کاربرها بده که لیست پخش خصوصی مورد علاقهشون رو درست کنن و با بقیه به اشتراک بزارن.
- یک پلتفرم موسیقی خوب با توجه به موزیکهای مورد علاقه شما، باید بتونه سلیقهتون رو تشخیص بده و موزیکهای باب میلتون رو به شما پیشنهاد بده.
- هماهنگ بودن متن با اهنگ ویژگی آخری هست که یک سرویس موسیقی آنلاین خوب باید این ویژگی رو داشته باشه.
حرف آخر
توی این مقاله 10 تا از بهترین پلتفرمهای موسیقی جهان رو بهتون معرفی کردم و ویژگی هر کدوم رو در اختیارتون گذاشتم. با مطالعه دقیق ویژگی این پلتفرمها، شما میتونین بهترین و کاربردی ترین پلتفرم موسیقی رو برای خودتون انتخاب کنین. امیدوارم این مقاله به دردتون بخوره و استفاده کامل رو ازش ببرین.
محصولات مرتبط :
یکماهه FamilyMember تک کاربره
69000 تومان
خرید محصولیکماهه FamilyOwner شش کاربره
250000 تومان
خرید محصول